Jätehuolto ja vaihtolavat

Lahtela Oy – jätteen keräilijä ja käsittelijä

Hoidamme kuljetukset kaatopaikalle sekä vuokraamme jäteastioita, vaihto- ja roskalavoja.

Jätehuolto

Tyhjennämme kaikki siirrettävät muoviset jäteastiat, pikakontit, syväkeräyssäiliöt sekä siirtolava-alustaiset jätelavat. Suoritamme Kemijärven alueella jätekuljetuksia pakkaavalla jäteautolla.  Molokkien eli syväkeräyssäiliöiden tyhjennystä varten jäteautossa on nosturivarustus. Teemme viemärin avauksia ja sulatuksia sekä kaivojen tyhjennyksiä imu-/paineyhdistelmällä. Kalustoomme kuuluu myös koukkuauto, jolla kuljetamme mm. jätekontteja.

Kuljetusliike Lahtela Oy:llä on jätelain mukainen jätelupa, joka on myönnetty kuljetusliikkeelle osana laajempaa ympäristölupaa. Olemme osaava jätteen keräilijä ja käsittelijä.

Likakaivon tyhjennystä ja viemärinavausta.

Jätehuollon astioiden vuokraus ja myyntipalvelut sekä tyhjennykset


Jätehuollon palveluihimme kuuluuvat jäteastioiden tyhjennyksen lisäksi myös jäteastioiden vuokraus ja myynti, sekä lavavuokrauspalvelut. Tyhjennämme kaikki siirrettävät muoviset jäteastiat, pikakontit, syväkeräyssäiliöt sekä siirtolava-alustaiset jätelavat.

Jäteastioiden myynti ja vuokraus


Vaihtoehtoina esimerkiksi käsin siirrettäviä 140, 240, 360, 660 ja 1000 litran muovisia jäteastioita (Jäkki). Vuokraamme myös jätepuristinta.

Noutopalvelu


Noutopalvelu noutaa hankalasti kuljetettavat jätteet, joita ei voi laittaa omaan jäteastiaan, esimerkiksi kodinkoneet, sohvat ja muut isot jäte-esineet.
Noutopalvelun lähtöhinta on 45 €. Hintaan sisältyy yhden kodinkoneen tai jäte-esineen nouto suoraan kotoa. Lisäesineistä veloitetaan sopimuksen mukaan erikseen.

Tyhjennyshinta ja jäteastianvuokrahinta vaihtelee astiatyypin, koon ja sijaintikunnan mukaan. Pyydä tarjous!

Vaihtolavat

Vaihtolava sopii mm. monenlaisten jätteiden keräämiseen erilaissa kohteissa, kuten rakennustyömailla, varastoissa tai pihoilla siivoustalkoiden yhteydessä. Talvella lumet kulkeutuvat kätevästi pihoilta pois vaihtolavan avulla.

Lahtela Oy:n kalustoon kuuluu useita erilaisia kuorma-autoja,  joissa on vaihtolavavarusteet. Vaihtoehtona on vaijeri- tai koukkulavalaitteet ja tarjoamme vuokralle useita eri lavakokoja. Kauttamme myös kannelliset lavat sekä 20’ merikontti väliaikaiseen käyttötarpeeseen.

Vaihtolava suoraan kotipihallesi.