[wooslider slider_type="slides" layout="text-left" overlay="natural" thumbnails="default" link_slide="true" display_title="true" imageslide="true" order="DESC" order_by="date" size="full"]

Jätehuolto ja vaihtolavat

Lahtela Oy – jätteen keräilijä ja käsittelijä

Hoidamme kuljetukset kaatopaikalle sekä vuokraamme jäteastioita, vaihto- ja roskalavoja.

Jätehuolto

Tyhjennämme kaikki siirrettävät muoviset jäteastiat, pikakontit, syväkeräyssäiliöt sekä siirtolava-alustaiset jätelavat. Suoritamme Kemijärven alueella jätekuljetuksia pakkaavalla jäteautolla.  Molokkien eli syväkeräyssäiliöiden tyhjennystä varten jäteautossa on nosturivarustus. Teemme viemärin avauksia ja sulatuksia sekä kaivojen tyhjennyksiä imu/paineyhdistelmällä. Kalustoomme kuuluu myös koukkuauto, jolla kuljetamme mm. jätekontteja.

Kakkakaivon tyhjennystä ja viemärinavausta

Kuljetusliike Lahtela Oy:llä on jätelain mukainen jätelupa, joka on myönnetty kuljetusliikkeelle osana laajempaa ympäristölupaa. Olemme osaava jätteen keräilijä ja käsittelijä.

Vaihtolavat

Vaihtolava sopii mm. monenlaisten jätteiden keräämiseen erilaissa kohteissa, kuten rakennustyömailla, varastoissa tai pihoilla siivoustalkoiden yhteydessä. Talvella lumet kulkeutuvat kätevästi pihoilta pois vaihtolavan avulla.

Lahtela Oy:n kalustoon kuuluu useita erilaisia kuorma-autoja,  joissa on vaihtolavavarusteet. Vaihtoehtona on vaijeri- tai koukkulavalaitteet ja tarjoamme vuokralle useita eri lavakokoja. Kauttamme myös kannelliset lavat sekä 20’ merikontti väliaikaiseen käyttötarpeeseen.

Vaihtolava suoraan pihallesi