Konetöitä ja maansiirtoa

Lahtela Oy – maanrakennuspalveluita kattavasti tarjoava yritys

Konetyöt, maansiirto ja massanajo ovat eritysosaamisaluettamme. Kuljetusliike Lahtelan kalusto on aina ajanmukaista ja kuljettajat ammattitaitoisia.

Suoritamme pyöräkone- sekä kaivinkonetöitä. Pyöräkoneet ovat 17-19 ja kaivinkoneet 25-28 tonnisia. Pyöräkoneiden varusteluun kuuluvat mm. korkealta kippaava kauha, erilaisia maakauhoja, lumikauhoja, trukkipiikit, puskulevy, siipilumikauha, keräävä harjakauha sekä vaaka. Pyöräkoneilla suoritetaan paitsi erilaisia lastauksia myös talvisin lumitöitä.

Kaivinkoneissamme on monipuoliset lisävarusteet mm. Engcon rototiltti, iskuvasara, välppäkauha, routakoukku,  asfalttileikkuri sekä muita erilaisia kauhoja.

Kaivinkone töissä.

Maanajo kalustoomme kuuluu mm. useampi kasettiauto ja puolitusinaa puoliperävaunuja. Kärryjä maansiirtotöihin löytyy tarpeen mukaan kuormapeitoilla tai ilman aina louhelavoista lämpösuojattuihin alumiinikärryihin.

Lapinläänin alueella voit tilata soraa tielle tai pihalle, toimitukset sitä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Olipa sitten kyse valtatiestä tai pihatiestä, isommasta tai pienemmästä projektista – ota yhteyttä!